Voor elk verkocht bord planten we een boom

5 jaar garantie op alle SUP's en kajaks

Gratis verzending bij bestellingen boven € 100

Free Hi-Drate Water Bottle

When you purchase a SUP or Kayak, limited Stock Available

Duurzaamheid

We hebben een passie voor de bescherming van het milieu en de waterwegen. Als bedrijf hebben we stappen ondernomen om meer verantwoordelijk te worden.

De toekomst van duurzaam paddleboarden

Bluefin ondersteunt actief roeiers die werken aan een duurzamere toekomst. We hebben planken gedoneerd en zullen dat blijven doen om degenen te helpen die deelnemen aan campagnes zoals 5 Minute Beach Clean en Surfers Against Sewage. We bespreken graag partnerschappen met erkende liefdadigheidsinstellingen en organisaties, dus als u een voorstel heeft, horen we dat graag van u.

Naast de samenwerking met campagnevoerders hebben we een aantal operationele veranderingen in een poging een duurzamer bedrijf te worden.

Duurzaamheidspartners

 • We werken samen met Ecolog, een bedrijf dat zich inzet om bedrijven in staat te stellen een echt verschil te maken in de strijd tegen klimaatverandering.

  Dankzij dit partnerschap hebben we de ongelooflijke kans om een ​​boom te planten in enkele van de meest bedreigde habitats.

  Tot op heden hebben we met trots maar liefst 100.000 bomen geplant. Deze bomen hebben hun wortels gevonden in Madagaskar, Kenia en Oeganda, regio's die dringend behoefte hebben aan herbebossing.

 • We zijn onlangs een partnerschap aangegaan met Clearcycle, een retourlogistiekbedrijf, om al onze retourzendingen te beheren.

  Alle producten die ze ontvangen en die niet in perfecte staat zijn en die kunnen worden doorverkocht, worden opgeknapt en verkocht.

  Dit proces heeft meerdere voordelen. Ten eerste helpt het de levensduur van het product te verlengen en de impact op het milieu te verminderen doordat het niet op de vuilstort terechtkomt. Ten tweede stimuleert het de toekomst van een circulaire economie, waarin de verspilling van producenten tot een minimum wordt beperkt. En ten slotte is het van ongelooflijke waarde, omdat eventuele besparingen rechtstreeks aan de klant worden doorgegeven.

Gerecyclede materialen

Hoewel we nog steeds geen haalbare alternatieven voor plastic moeten vinden bij de productie van onze platen, zijn we blij om te kunnen zeggen dat we duurzamere productiemethoden gebruiken. Onze Cruise Lite-modellen zijn voorzien van lasergeëtste ontwerpen die verspilling en het gebruik van gevaarlijke kleurstoffen en materialen minimaliseren. Accessoires is een gebied waarop we vooruitgang hebben geboekt om waar mogelijk alleen gerecyclede materialen te gebruiken. Al onze Bluefin T-shirts zijn gemaakt van 100% gerecyclede materialen (60% gerecycled biologisch katoen en 40% gerecycled polyester*), terwijl onze Heatwave luierjas gebruik maakt van 60% gerecycled sherpafleece. *Global Recycled Standard-gecertificeerd

Verpakking

Als je onlangs iets bij ons hebt gekocht, weet je dat we de hoeveelheid plastic hebben verminderd die we gebruiken om onze producten te verpakken. Ons hele assortiment boards en paddles is nu elegant verpakt in gerecycled papier, waardoor onze afhankelijkheid van plastic voor eenmalig gebruik aanzienlijk is verminderd. We gaan door met het uitfaseren van het resterende plastic dat in het proces wordt gebruikt en streven ernaar om de komende vijf jaar 100% plasticvrij te zijn.

Blijf verbonden

Volg ons @bluefinsups

 • 5 JAAR GARANTIE

  Op alle SUP's en kajaks

 • MEERDERE PRIJZEN WINNEN

  Paddleboard-pakketten

 • ONTWORPEN IN HET VK

  Door experts uit de sector

 • GEPATENTEERDE TECHNOLOGIE

  Biedt premiumfuncties