Voor elk verkocht bord planten we een boom

5 jaar garantie op alle SUP's en kajaks

Gratis verzending bij bestellingen boven € 100

Free Hi-Drate Water Bottle

When you purchase a SUP or Kayak, limited Stock Available

Hoe video's

Deze informatieve tutorials bieden stapsgewijze begeleiding om u op weg te helpen op uw paddleboard-reis.

inflatie en deflatie

Je SUP opblazen

Deze video biedt een duidelijke, stapsgewijze handleiding om je SUP-board op te blazen voor een probleemloze en veilige paddleboard-ervaring, geschikt voor zowel doorgewinterde enthousiastelingen als beginners.

Je SUP laten leeglopen

Uw handleiding voor het moeiteloos laten leeglopen van uw SUP-board. Of je nu een dag op het water afrondt of deze voor het seizoen opbergt, de stapsgewijze handleiding biedt waardevolle inzichten en praktische tips.

Het SUP-pakket

Wat zit er in de doos

In deze video geven we een voorproefje van wat je kunt verwachten als je een Bluefin paddleboard bestelt. Voor een gedetailleerd overzicht kunt u het gedeelte 'Wat zit er in de doos' op onze productpagina bekijken.

SUP-accessoires

Het bevestigen van de vinnen

Beheers de bevestiging van Smartlock vinnen aan je SUP-board met deze stapsgewijze handleiding. Krijg waardevolle inzichten in het naadloze installatieproces.

Het bouwen van de peddel

Voor beginners of doorgewinterde enthousiastelingen biedt deze gids waardevolle inzichten en tips. Beheers de juiste montage en afstelling van uw peddel voor optimaal comfort en efficiëntie op het water.

De riem bevestigen

Deze gids is essentieel voor een veilige SUP-ervaring en leert je hoe je met vertrouwen je enkelriem aan je SUP-board kunt bevestigen, zodat je niet per ongeluk losraakt in het water.

De kajakstoel bevestigen

Deze korte video laat zien hoe je een kajakstoel aan je SUP bevestigt, waardoor de veelzijdigheid voor wateravonturen wordt vergroot. Ontdek hoe je het zitje veilig bevestigt aan de strategisch geplaatste D-ringen.

Algemeen SUP-onderhoud

Het ventiel vastdraaien en vervangen

Uw essentiële gids voor het aandraaien en vervangen van het ventiel van uw SUP-board. Of het nu gaat om routineonderhoud of het aanpakken van klepproblemen, deze video geeft je de kennis om je board in topconditie te houden.

De vinclips verwisselen

Ontgrendel de vaardigheid om je SmartLock vinclip moeiteloos te verwisselen met deze tutorial. Beheers de juiste technieken voor een veilige bevestiging en verbeter de peddelprestaties.

Nog steeds hulp nodig

Bekijk onze veelgestelde vragen of stuur ons een bericht. We staan ​​klaar om u te helpen met eventuele vragen of problemen.

Blijf verbonden

Volg ons @bluefinsups

 • 5 JAAR GARANTIE

  Op alle SUP's en kajaks

 • MEERDERE PRIJZEN WINNEN

  Paddleboard-pakketten

 • ONTWORPEN IN HET VK

  Door experts uit de sector

 • GEPATENTEERDE TECHNOLOGIE

  Biedt premiumfuncties