Voor elk verkocht bord planten we een boom

5 jaar garantie op alle SUP's en kajaks

Gratis verzending bij bestellingen boven € 100

Free Hi-Drate Water Bottle

When you purchase a SUP or Kayak, limited Stock Available

Over ons

Ontdek het verhaal achter onze toewijding aan het bieden van kwaliteit, innovatie en een ongeëvenaarde waterervaring.

Onze passie, jouw avontuur

Onze reis begon meer dan tien jaar geleden, aangewakkerd door de liefde van onze oprichters voor het buitenleven en alles wat met water te maken heeft. Dit aanstekelijke enthousiasme legde de basis voor Bluefin en vormde de basis voor de missie om deze passie en de ongelooflijke avonturen die het met zich meebrengt te delen met andere buitenliefhebbers.

Als familiebedrijf kun je erop vertrouwen dat elk lid van ons team deelt dezelfde waarden en doelen, wat duidelijk blijkt uit onze producten. Onze boards zijn zorgvuldig ontworpen en gebouwd door experts uit de industrie, dus we kunnen vol vertrouwen zeggen dat ze allemaal zijn gemaakt door SUP-liefhebbers voor SUP-liefhebbers.

Een peddel door de geschiedenis

 • <tc>Bluefin</tc> werd opgericht

  Dit is het jaar waarin alles in een hogere versnelling kwam: de geboorte van het merk Bluefin. Toen begonnen we met het opbouwen van ons geweldige team en startten we de motoren om Bluefin SUP te starten.

 • De <tc>Cruise</tc> werd gelanceerd

  Onze reis bereikte in 2018 een belangrijke mijlpaal met de lancering van het allereerste Cruise-model. Het was het resultaat van jaren van zuurverdiende kennis, en dit bord vormde de basis voor alle spannende releases die zouden volgen.

 • Gelanceerd in de VS

  Voortbouwend op de triomf van onze lanceringen in het Verenigd Koninkrijk en de EU, hebben we onze uitbreidingsinspanningen naar de Amerikaanse markt gebracht. Bluefin heeft nu een Amerikaanse basis en is beschikbaar voor SUP-avonturen in de Verenigde Staten.

 • Eerste accessoire uitgebracht

  In 2020 waagden we ons op het gebied van accessoires en breidden we het Bluefin-portfolio uit met elektrische pompen. We hadden niet verwacht dat we een paar jaar later meer dan 25 SUP-accessoires zouden hebben gelanceerd in het Verenigd Koninkrijk en de EU.

 • Kleurstellingen gelanceerd

  In 2022 hebben we vijf opwindende nieuwe kleurstellingen onthuld om ons vlaggenschip Cruise-assortiment te verbeteren. Deze levendige tinten zijn ontworpen om je echt te laten stralen en op te vallen op de golven.

 • Kajaks gelanceerd

  Het jaar 2023 markeerde een belangrijke mijlpaal voor Bluefin. We vierden niet alleen ons opmerkelijke 10-jarig jubileum, maar we hebben ook onze watersportcollectie uitgebreid van paddleboards naar kajaks, waardoor we nog meer mogelijkheden voor avonturen hebben geopend.

Duurzaamheid

Bij Bluefin streven we ernaar manieren te vinden om onze ecologische voetafdruk te verkleinen en als bedrijf duurzamer te worden. Daarom hebben we afgesproken om vanaf nu, in ruil voor elk plankje dat we verkopen, een boom te planten in een van de meest bedreigde habitats ter wereld.

Van onze oprichter

"In 2013 heb ik Bluefin SUP opgericht, gevoed door mijn passie voor stand-up paddleboarden en een visie om deze ongelooflijke sport voor iedereen toegankelijk te maken. Op ons hoofdkantoor in Hebden Bridge ontwerpen we elk product nauwgezet in eigen huis, gedreven door ons enthousiasme voor alles wat buitenshuis is. Ons team van SUP-enthousiastelingen zorgt ervoor dat wanneer u een Bluefin-product selecteert, u niets anders kiest dan het allerbeste op het gebied van kwaliteit en prestaties."

-William Vaughan, 2023

Onze missie

Bij Bluefin zijn we niet beperkt tot één enkele missie, we worden gedreven door een gevarieerde reeks doelen die onze visie voor de toekomst vormgeven. Onze voornaamste inzet is om outdoorliefhebbers te voorzien van ethisch geproduceerde uitrusting van topkwaliteit, ontworpen voor watergerelateerde activiteiten. We zijn onwrikbaar in onze toewijding aan het verbeteren van onze productieprocessen en het benutten van geavanceerde technologie om onze producten voortdurend te verbeteren.

We geven ook prioriteit aan het minimaliseren van onze CO2-voetafdruk en ondersteunen proactief milieu-initiatieven zoals ons partnerschap met milieuhulporganisatie Ecolog . Of het nu gaat om het organiseren van strandopruimingsinitiatieven of baanbrekende innovatieve programma's voor het recyclen van karton, we blijven standvastig in onze inzet voor het bevorderen van duurzaamheidsinspanningen. We zullen betekenisvolle stappen blijven zetten in de richting van een milieuverantwoorde toekomst.

Ontdek ons ​​vlaggenschip SUP

Ontworpen door experts uit de industrie, is ons vlaggenschip SUP verkrijgbaar in 6 levendige kleuren. Deze serie combineert praktische, gepatenteerde kenmerken met een atheïstisch ontwerp. Na 10 jaar ervaring en kennis in de SUP-industrie zijn we ervan overtuigd dat dit board het beste op de markt is.

Blijf verbonden

Volg ons @bluefinsups

 • 5 JAAR GARANTIE

  Op alle SUP's en kajaks

 • MEERDERE PRIJZEN WINNEN

  Paddleboard-pakketten

 • ONTWORPEN IN HET VK

  Door experts uit de sector

 • GEPATENTEERDE TECHNOLOGIE

  Biedt premiumfuncties